Services

Dansk Elberegning har en stor og bred erfaring med beregning, skitseprojektering, beskrivende mængdefortegnelser og kalkulation og tilbyder:

- Beregning af el-entrepriser
- Hjælp til beregning af faktorer, tillæg, indkøb og rabat
- Hjælp til beregning af projekterings- og tilsynsomkostninger
- Vedligeholdelse af kalkulation
- Beskrivende mængdefortegnelser for rådgivende ingeniører.

Dansk Elberegning kan enten foretage hele beregninger eller løse en del af opgaven sammen med kunden - afhængig af aftale med kunden. Som kunde har du desuden mulighed for selv at foretage beregninger ved hjælp af prisbogen eller Kalkia.

Kalkia - kalkulationsprogram

Vælger du at bruge eller købe Kalkia kalkulationsprogram, har du mulighed for, umiddelbart efter at have modtaget beregningen fra Dansk Elberegning, både at se og arbejde videre med beregningen – eksempelvis kan du indlæse rabataftaler fra leverandører samt tillæg for spildtid og tilsynsomkostninger. m.m.

Mange af beregningerne udføres på baggrund af et funktionsudbud, hvor der ikke er udfærdiget et detailprojekt. Vi har gennem årene opnået stor erfaring i netop denne type udbud, hvor vi laver meget overskuelige rumskemaer og tilpasser mapperne i Kalkia, så de passer præcis til de installationsformer, der er anvendt i rumskemaet.

Vedligeholdelse af kalkulationer

I forbindelse med projekt- og prisændringer tilbyder Dansk Elberegning at varetage og vedligeholde kalkulationerne under projektets udførelse. På den måde har du altid det fulde overblik over eventuelle op- eller nedjusteringer

Dansk Elberegning kan yderligere være behjælpelig med beregning af faktorer og tillæg.

Dansk Elberegning kan endvidere foretage installationseftersyn med henvisning til Stærkstrømsbekendtgørelse. Denne type eftersyn foretages ofte i forbindelse med hus- og virksomhedshandler etc.

Har du spørgsmål?

Kontakt os idag

 

Mogens Nielsen

Stifter / Ejer

Tlf 7620 1592

 

Preben Jørgensen

Medejer / partner

Tlf 7620 1593